Bosesa je osnovana sa ciljem da dodatke ishrani na bazi ljekovitog bilja iz Sibira približi domaćem tržištu. Nudimo širok asortiman preparata za jačanje imuniteta, dodatke prehrani, vitamine, prirodnu kozmetiku za njegu odraslih i djece, čajeve, sirupe i ostalo.
Naša misija je da poboljšamo kvalitet života korišćenjem prirodnih, efikasnih, visokokvalitetnih i modernih suplemenata.
Svi proizvodi iz ponude su na prirodnoj bazi i u kompleksnoj terapiji se mogu kombinovati sa ljekovima.
Preparati su prošli niz inspekcija i dobila potvrdu o usaglašenosti sa najstrožim ruskim i međunarodnim standardima kao što je GMP, čime je potvrđen njihov kvalitet.

Bosesa uvozi preparate poznatih ruskih brendova i apsolutnih lidera u proizvodnji prirodnih proizvoda za očuvanje zdravlja: Evalar, Diod, Twins Tec, Mirrolla, Farmgrup.

Naši proizvođači imaju sopstvene plantaže na Altaju prepoznate kao ekološki najprihvatljiviji region Rusije.
Njihovi klijenti su milioni ljudi koji brinu o svom blagostanju i razumiju da je zdrava i uravnotežena ishrana osnovni faktor u promociji dobrog zdravlja i poboljšanog imuniteta.

BILJNI PREPARATI ZA OČUVANJE ZDRAVLJA

Dijetetski suplementi su posebna grupa ljekovitih preparata koji se nalaze na granici između hrane i lijeka. Upotrebom dijetetskih suplemenata savremeni čovjek dopunjava svoj dnevni obrok vitaminima, mineralima, mikroelementima, biljnim vlaknima i drugim ingredientima. Dijetetski suplement snabdijeva organizam širokim kompleksom srodnih prirodnih  jedinjenja koja djeluju blago na organizam, ne izazivajući nus pojave ili šteteći nekim drugim organima.

Dijetetski suplementi se primjenjuju u velikoj mjeri u svijetu. Zahvaljujući njima, u Japanu gdje se primjenjuju više od 50 godina, značajno je produžen životni vijek. U Evropi ih upotrebljava preko 50% stanovništva, a u Americi preko  80%.

KAKO DO NAŠIH PREPARATA?

Osim toga što naše preparate možete naći u svim bolje snabdjevenim apotekama i prodavnicama zdrave hrane u Crnoj Gori, sada možete kupovati najkvalitetnije preparate na bazi bilja za očuvanje i unaprijeđenje zdravlja iz udobnosti vašeg doma putem naše online prodavnice.